hsfo logo

Har du spørgsmål til renoveringen af gågaden?

Ingen spørgsmål er for små!

Hvad har du undret dig over? Hvad brænder du for at vide, og hvad mener du, Folkebladet bør undersøge?

Med konceptet “Spørg Folkebladet - Vores Gågade” vil Horsens Folkeblad have dig på banen. Horsens’ gågade gennemgår i disse år en stor renovering, der skal give byens mest aktive gade et ansigtsløft med ny belægning og belysning.

Det store arbejde skal næste år munde ud i et nyt, moderne og tidssvarende strøg. Horsensianernes gågade. Vores gågade. For det er nu engang, hvad gågaden i Horsens er: Vores alle sammens eje.

Derfor tager avisen nu et nyt skridt i dækningen af gågaderenoveringen. Et skridt, hvor du som læser, bliver inviteret med ind i det journalistiske maskinrum. Derinde, hvor ideerne bag de journalistiske historier i Horsens Folkeblad bliver til. Her vil vi gerne høre, hvad du har undret dig over ved renoveringen og gadens fremtid, og hvilke spørgsmål, du gerne vil have besvaret.

Med andre ord, her er muligheden for at sætte dit lokale medie i aktion for at dække et emne, der er vigtigt for byen og dens borgere. Send dit spørgsmål eller din undren til Horsens Folkeblad via spørgsmålsboksen i toppen af siden. Så kan det være, at netop dit input fører til den næste artikel om gågaden i Horsens Folkeblad.